PAC interiors_showroom_interieur

Over ons

PAC interiors
specialist in kapsalons

U zoekt producten die tijdloos zijn maar ook eigentijds blijven en die uw smaak, ervaring en liefde voor het vak uitstralen. Het scheppen van een inspirerende werkomgeving voor u is steeds ons doel.

Dankzij onze jarenlange ervaring én onze energie om steeds nieuwe trends en merken te volgen, hebben we momenteel enkele zeer kwalitatieve, betrouwbare en eigentijdse partners, die samen een interessante en volledige collectie vormen.

Vraag hieronder meer informatie over onze producten aan of bezoek onze showroom.

CONTACTEER ONS

Partnership

PAC_OLYMP_partnership_kappersstoel

Onze partners staan stuk voor stuk voor premium quality en zijn in de kapperssector elk een referentie voor equipment voor de kapper. Kwalitatieve en innovatieve materialen, een interessante collectie, een correcte prijszetting, en een sterke garantie en service.

Onze partners werken exclusief met PAC in de Benelux. Vertrouwen dat elke dag opnieuw weer verdiend wordt.

Advies

PAC team

Onze medewerkers, interieurarchitecten en
werfcoördinatoren gaan samen met u op zoek naar de juiste keuze en geven advies over planning en plaatsing. Wij helpen u daarbij met onze expertise, ervaring en liefde voor óns vak! Rekening houdend met ùw imago en stijl.

Service

PAC_bestelwagen_service_levering_plaatsing

Onze vakmannen staan klaar voor de levering van uw bestelling. Indien u wenst, verzorgen we ook de installatie. Daarnaast kan u steevast rekenen op de garantie van Olymp en een professionele dienst na verkoop. Olymp staat voor jarenlang plezier.

Op zoek naar een partner voor de vernieuwing van uw kapsalon?

PAC interiors biedt u een full-service oplossing,
ongeacht uw budget.

MEER INFO OVER KAPSALONINRICHTING